: Видео

Видео - БГ Тест: Дигиталният лъв MAN TGX 18.510

Видео – БГ Тест: Дигиталният лъв MAN TGX 18.510

Мощна и ефективна силова линия, сигурност и комфорт за водача, революционни дигитални високи технологии от най-ново поколение, функции за автономно шофиране … Вижте видеото то теста на MAN TGX 18.510 с MAN OptiView, който направи списание КАМИОНИ.

Видео: Тест на Volvo FH Electric и Volvo FM Electric

Видео: Тест на Volvo FH Electric и Volvo FM Electric

Списание КАМИОНИ тества на пътя гамата от тежки електрически камиони на Volvo Trucks. Отправна и крайна точка на тестовите шофирания на гамата от тежки електрически камиони на Volvo Trucks бе световната столица на бирата – Пилзен.

Volkswagen ID. Buzz Cargo получава наградата Ван на годината 2023

Volkswagen ID. Buzz Cargo получава наградата Ван на годината 2023

Престижната международна награда Ван на годината 2023, с която е отличен електрическият Volkswagen ID. Buzz Cargo, ще бъде връчена на Порше БГ, официален вносител на Volkswagen за България. Връчването ще се излъчи на живо в онлайн каналите на Българска Транспортна Преса на 6 април от 15:30 ч.

Силвър Стар получава Наградата за иновации при камионите 2023

Силвър Стар получава Наградата за иновации при камионите 2023

Наградата за иновации при камионите 2023 е присъдена на Mercedes-Benz Trucks – eActros Long Haul, концептуален задвижван с батерии влекач, насочен към тежкотоварен транспорт на дълги разстояния, от международното жури Камион на годината.

Видео - Тест на Renault T High 480 Evolution Turbo Compound: Промените си заслужават

Видео – Тест на Renault T High 480 Evolution Turbo Compound: Промените си заслужават

Моделът Renault T High 480 e сред флагманите в гамата за международен транспорт на Renault Trucks, а най-новото поколение на модела получи означението Evolution. През ноември списание КАМИОНИ имаше възможност да тества за пръв път влекач Renault T Evolution в България. Вижте видеото от теста.

Page 1 of 19 1 2 19