: Ванове

Ford Pro представи изцяло новия Transit Connect

Ford Pro представи изцяло новия Transit Connect

Ford Pro завършва електрификацията на високопроизводителната си гама Transit за европейските пазари с пускането на изцяло новия Transit Connect. Популярният компактен ван за пръв път идва надграден и с plug-in хибридна версия (PHEV).

Stellantis расте на европейския пазар през първите 10 месеца на 2023 г.

Stellantis подготвя производството на електрически двигатели в Унгария

Stellantis ще произвежда и електрически задвижвания в своя унгарски завод в Сентготхард. Групата ще инвестира около 100 милиона евро в съответното оборудване, необходимо за завода. Първите електрически задвижващи модули (EDM), произведени в Унгария, ще слязат от производствената линия в края на 2026 г.

Stellantis започва 2024 г. с много добри резултати на европейския пазар

Stellantis започва 2024 г. с много добри резултати на европейския пазар

Stellantis ускори ръста на продажбите си от 2023 г. в Европа (EU29), отбелязвайки през януари растеж както по отношение на пазарния си дял, който достигна 19,7% (с 0,9 процентни пункта повече спрямо миналата година), така и в обема на реализираната продукция (+17,6%).

Citroën Jumper на 30 години

Citroën Jumper на 30 години

Citroën отбелязва 30-ата годишнина на Jumper. Големият ван на френската марка е наследник на емблематичните модели TUB и Type H, но всички поколения на Jumper от 1994 година насам неизменно поставят технологичните иновации в услуга на всички професионалисти - от занаятчиите и едноличните търговци, до мениджърите на големи автопаркове, с ...

Page 1 of 167 1 2 167